Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/sites/mobile.gvmedia.nl/html/system/library/template.php on line 9

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen bestellen producten

Wat zijn de portokosten?

Alle genoemde bedragen op de site zijn exclusief portokosten, tenzij anders vermeld wordt.

De portokosten voor brievenbuspost bedragen € 4,25 per bestelling.
Bij bestellingen boven € 80,- betaalt u geen portokosten.

De portokosten voor pakketpost bedragen € 6,50 per bestelling.
Bij bestellingen boven de € 80,- betaalt u geen portokosten.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Er zijn drie mogelijkheden om bestellingen af te rekenen.

  1. Eenmalige incasso. U machtigt GVMedia om eenmalig het verschuldigde bedrag voor de bestelling af te schrijven.
  2. iDeal
  3. PayPal

Wat is de levertijd?

Bestellingen worden dagelijks verzonden. Zodra het bedrag voor de bestelling is bijgeschreven op de rekening van GVMedia worden de bestellingen uitgeleverd.

Indien u gebruik maakt van een eenmalige incasso is de levertijd langer dan via iDeal of PayPal omdat het langer duurt voor het bedrag is ontvangen.

Voor de uitgebreide informatie verwijzen we u naar de Algemene Voorwaarden.

Hoe kan ik producten retourneren?

Indien u niet tevreden bent over een product, kunt u dit – in overleg – retourneren.  Wilt u een bestelling retourneren, vult u dan het formulier in op onze website.

U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie met retourinstructies van GVMedia terug.

Hoe werkt het spaarsysteem?

U ontvangt spaarpunten bij de aanschaf van cd’s, dvd’s, e-books en afgeprijsde boeken.
Let op: om punten te sparen dient u een account aangemaakt te hebben bij GVMedia

Wat krijg ik voor de spaarpunten?

15 punten = 1 cd uit het GVMedia assortiment of 1 e-book
20 punten = 1 kaartenset in organzaverpakking
20 punten = 1 gratis boek uit de opruiming
30 punten = 1 kaartenset uit het GVMedia assortiment
 

Herroepingstermijn

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening

Vermelde prijzen zijn inclusief BTW

Alle prijzen die op de website worden vermeld zijn inclusief BTW.

 

Aanleveren manuscript

Ik heb een boek geschreven, hoe stuur ik dat naar GVMedia?
Gefeliciteerd met het boek. We zijn altijd op zoek naar mooie nieuwe boeken om uit te geven. Mail ons het eerste hoofdstuk van het boek en vermeld in de mail wie de doelgroep is en hoe je deze doelgroep denkt te bereiken. Stuur NIET het hele manuscript! Bij interesse laten we zeker wat van ons horen.

Ik heb een idee voor een goed boek, zijn jullie geïnteresseerd?
Jawel wij staan open voor goede ideeën. Onze eerste tip is om te kijken of je boek aansluit bij hetgeen wij al uitgegeven hebben. Denk je dat wij de juiste uitgever zijn voor het toekomstige boek? Stuur ons dan een beknopte samenvatting van het boek en vertel ons wie je doelgroep is en hoe je denkt deze te bereiken. Bij interesse hoor je zeker meer van ons.